Online tanácsadás

Azt érzed, hogy NEM HALADSZ előre? Nap, mint nap felbosszantanak dolgok és NEM TUDOD, hogyan reagálj? Érzed, hogy változásra lenne szükséged, azonban ELKÉPZELNI SEM TUDOD, hogyan fogj hozzá?

Válaszd az ONLINE TANÁCSADÁSOMAT!

Egyénre szabott, hatékony és célorientált előrehaladás. Már a harmadik hónap végén ÉREZHETŐ VÁLTOZÁS.

MIBEN MÁS ez a tanácsadás, mint egy hagyományos tanácsadás?

TE hozod azt a helyzetet, amellyel nem boldogulsz, és ülésről ülésre – a segítségemmel – kitűzöd azt a célt, amelyben változást akarsz elérni.

A tanácsadás 5-10-15 alkalmas tanácsadási sorozattal vehető igénybe, amely biztosítja az elkötelezett, hosszú távú együttműködést és együttgondolkodást.

A tanácsadás ONLINE formában (Skype vagy Messenger) történik, ki sem kell mozdulnod otthonról.

HOGYAN SEGÍT NEKED, amikor megoldasz egy-egy nehéz helyzetet?

  • felszabadulsz az érzelmi teher alól

  • visszakapod az önbizalmadat és a magabiztosságodat

  • amikor hasonló helyzetben találod magad, már ismered a kiutat

ÉN NYÚJTOM NEKED:

  • az egyéni bánásmódot,

  • a felszabadult, meleg légkört,

  • a megértést és elfogadást,

  • a több 100 óra tanácsadásban szerzett tapasztalatomat,

  • téged és a megoldandó helyzetedet inspiráló technikákat.

TŐLED VÁROM:

  • az elhatározást, hogy megoldod a frusztráló szituációt.

 

SIKERTÖRTÉNETEK, olyan emberek tollából, akik velem dolgoztak:

V. Tamás pénzügyi elemző, OVB Holding Magyarország – 2017.

„… sok jó tulajdonságot hozott a felszínre. Minden alkalommal többet és többet tanultam. Sokat fejlődtem … és már ezt mások is látják rajtam. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akiben sok a kérdőjel a munkájában és a párkapcsolatában, vannak céljai, fejlődni akar és át akarja élni ezt a fantasztikus érzést, amelyet minden óra alkalmával megkaptam.“

Sörös Renáta – 2018.

„Fél évvel ezelőtt elveszettnek, céltalannak és elkeseredettnek éreztem magam. 26 évesen beszippantott az a bizonyos mókuskerék. Éveken keresztül az a gondolat volt a fejemben, hogy „rossz időben és rossz helyre születtem”. Mindig másokért éltem, nem foglalkoztam azzal, nekem mi a jó, én mit akarok.

Egy barátom ajánlására találkoztam Szilvivel, aki megváltoztatta az életem. Beszélgetéseink közben nevethettem, sírhattam, és ami számomra a legfontosabb, hogy kimondatta velem az érzéseim.

Közös utazásunk során jártunk múzeumban, sétáltunk parkban és képzeletbeli kilátókról szemléltük a tájat. Megtanultam NEM-et mondani. Már nem gondolom, hogy nem vagyok elég jó a társadalomnak. Hiszek abban, hogy én is okkal születtem erre a világra, pont úgy, mint mindenki más. Hiszem, hogy a sorsnak terve van velem és nem engedhetem meg azt, hogy elpazaroljam az időmet.

Mindez nem ment volna Szilvi nélkül! Őszinte hálát és mély tiszteletet érzek iránta!

Bátran ajánlom mindenkinek, hogy találkozzon vele! Ő az én Hősöm!”

Láng Péter, területvezető – H.T.M. Osztrák- Magyar Ipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt. – 2019.

„Belecsöppentem egy olyan dologba, amiben még sosem voltam. Magamról kellett beszélnem, mit szeretnék elérni. Meg kellett ismernem az üzem egy másik oldalát, az emberekkel való kommunikációt. Nagy lendületbe fogtam és sokat kapkodtam, de így egyedül ezt végig vinni nagyon nehéz.

Jókor volt ez a coaching. Ha nincs ez a kötetlen beszélgetés, valójában nem tudtam volna lehiggadni.

Nagyon jó volt, hogy valaki meghallgatott, és tudatosította bennem, hogy nem vagyok már csak egy melós, hanem a cégnél fontos láncszem vagyok, aki irányít, segít, fontos dolgokban tud dönteni.

Szilvia kedvességével, hozzáértésével olyan légkört teremtett, ahol az ember meg tud nyílni, odafigyelt rám, kérdezett magánéleti dolgokról is, tehát nemcsak a szakma és a cég érdekei, hanem így engem is próbált megérteni. Köszönöm.”

Nyeste Balázs – 2020.

„Amikor Szilvivel elkezdtünk együtt dolgozni az életemen, sok nehézség, gyötrelem nehezítette a mindennapjaimat.

Nem adtam könnyű feladatot Szilvinek, mivel eléggé nehezen nyíltam meg, de megtalálta a módját, hogy nyissak felé és az életem felé.

Számos dolgot átbeszéltünk, sok problémát megoldottunk és segítséget nyújtott más területeken lévő problémák orvoslásában is. Ezért nagyon hálás vagyok neki.

Sok útmutatást, irányt kaptam, melyekkel már könnyebben tudok boldogulni, mint előtte. Többek között azt, hogy lehet hatásosan kommunikálni és a javamra fordítani. Köszönöm!”

Buda Norbert – 2021.

„Már régóta éreztem, hogy valami nincs rendbe az életemben. Megrekedtem egy ponton, nem tiszta a “jövőképem”, a célom, és még magam sem tudom, hogy mire is vágyom igazán?! Mi tenne boldoggá? Külföldön élek rendezett anyagi biztonságban, boldog férj vagyok, rendezett családi háttér, jó barátok, kiegyensúlyozott kapcsolatok. De valami mégis hiányzik…..

Valamiért nem mondhatom magam teljesen boldognak.

A bő féléves találkozások után boldogan, mosolyogva mondhatom, ÚJJÁSZÜLETTEM.

Szilvi a beszélgetések alatt töltött, inspirált. Éreztem, hogy vele őszintén, álarcok nélkül tudok beszélgetni. Feltárta a bennem lévő, ám de elnyomott vágyakat. Így rátaláltam önmagamra, tudom mi a célom.

Tanultam a kitartásról, az elszántságról, a pozitív gondolatok, cselekedetek elsajátításáról, a háláról, hogy mindent el lehet érni csak merni kell lépni és tudni, mi az amire valójában vágyunk.

Szilvi volt az én felszabadítóm.

Köszönöm Szilvi, hogy általad megismerhettem önmagam, hogy megmutattad az utam, a bennem rejlő lehetőségeket, erőt! Örök hálával tartozom! Szívből köszönöm Lelki Támogatóm, Tanárom!”

Oszd meg ismerőseiddel