Lern mit mir Deutsch!

Minden ember annyit ér, ahány nyelvet beszél.” – tartja a közmondás. Ám nemcsak ezért érdemes idegen nyelvet tanulni, beszélni.

Új életformát, szokásokat megismerni, új ismereteket szerezni, bepillantani más nemzetiségű és más kultúrát hordozó nép életformájába így lehet.

Tapasztalataim szerint, például Ausztriában nagyon segítőkészek az emberek, ha saját nyelvükön szólítjuk meg őket. Nem számít a nyelvi baki, a lényeg, hogy mondd!

Gondoljunk arra, hogy ha itt Magyarországon saját nyelvünkön szólítanak meg, teljesen ellágyul a szívünk, és örömmel segítünk.

Nemcsak magánemberként van szükségünk a nyelvtudásra, hanem egyre több munkahely is igényli az idegen nyelv használatát. Ha a cég munkatársait megtiszteljük azzal, hogy saját nyelvükön beszélünk velük, az az együttműködés fejlődéséhez jelentősen hozzájárul.

Szervezetek, munkahelyi közösségek az ösztönző rendszerének részeként biztosíthatja munkatársai számára a nyelvi fejlődés lehetőségét, amely használata napjainkban már elkerülhetetlen valamennyi korosztály számára.

Kínálja a személyes kompetencia fejlesztéséhez a nyelvi ismeretek bővítését!

Szeretnéd, ha sikerélményt jelentene számodra a német nyelv gyakorlása?

Több szóbeli kommunikációra lenne szükséged?

Gyere el, és beszéljük meg a részleteket!

BONTSUK LE EGYÜTT A NYELVI GÁTAKAT!

Aki nem ismer idegen nyelveket, mit sem tud a magáéról.”

Wer keine Fremdsprachen kennt, weisst nichts über seine eigene Sprache.”

Johann Wolfgang von Goethe

Oszd meg ismerőseiddel