Amikor Szilvi mesélt a foglalkozásáról, éreztem, hogy erre van szükségem – Király Enikő – 2020.

Amikor Szilvi mesélt a foglalkozásáról, éreztem, hogy erre van szükségem. Mentálisan és érzelmileg fejlődni, hogy felépítsem magamban az ideális jövőképemet, ami ÉN vagyok.

20 éves lány voltam, aki nem vette észre magán, hogy minden egyes nap szomorú a múltban történt események miatt. Nem tudok érvényesülni, mert minden lehetőségem akadállyá vált előttem. Folyamatosan agyaltam, éjszakánként kattogott az agyam, felfaltak az érzelmek… úgy döntöttem, hogy igenis változtatok rajta, készen állok arra, hogy ezt a sok nyomasztó dolgot végre letegyem.

Kellett nekem egy lökés, egy olyan „Enikő, ez nem te vagy, ébredj fel!” Tudjátok!

Kellett egy lelki támogatás.

De most vagyok az, aki tisztábban lát. Látom, mi húz vissza, mi volt hazugság, mi az igazság és mi is az, ami igazán boldoggá tesz. Világ életemben sportoltam, kézilabdáztam éveken át, ökölvívó voltam, átváltottam Muay Thai-ra, súlyemelésre is jártam, konditermekbe, mert ezek nyugtattak meg és ezekben értem el sikerélményt.

Sportoló vagyok.

Nyertem motivációt az egyetemen is. Sporttudományi Karra járok és eddig nem találtam értelmet benne. Jó helyen vagyok? Rájöttem, hogy igen, csak az akadály legyűrt.

DE már tudom, hova menjek tovább, hogyan alakítsam az életem jövőképét, újra nyertem motivációt és önbizalmat.

Megértettem mi folyik körülöttem és érzem azt, hogy nem csüggedhetek tovább, hiszen vár rám rengeteg lehetőség!

Nem felejtem el persze, amik a múltban történtek, hiszen ezekből a kudarcokból tanultam. Csupán látom a másik oldalát a dolgoknak és azt jobban is élvezem.

Kellett nekem ez a közös Út Szilvivel, hogy összeszedjem magam. Nagyon hatott rám az Ő hite, szemléletmódja, hogy önmagamban felépítsek Célt és megtegyem az első lépést.

És megígértem magamnak, hogy nem térek le erről az Útról. Nem hagyom magam!

Köszönöm Gyömörei Szilvia”

Oszd meg ismerőseiddel