“A SZÁRNYASZEGETT MADÁR FELREPÜLT!” – Buda Norbert – 2021.

Nagyon érdekes és szerintem nem véletlen, ahogy Szilvit az élet a segítségemre küldte (most már tudom, nem véletlenül).

Már régóta éreztem, hogy valami nincs rendbe az életemben. Megrekedtem egy ponton, nem tiszta a “jövőképem”, a célom, és még magam sem tudom, hogy mire is vágyom igazán?! Mi tenne boldoggá? Külföldön élek rendezett anyagi biztonságban, boldog férj vagyok, rendezett családi háttér, jó barátok, kiegyensúlyozott kapcsolatok. De valami mégis hiányzik…..

Valamiért nem mondhatom magam teljesen boldognak.

A bő féléves találkozások után boldogan, mosolyogva mondhatom, ÚJJÁSZÜLETTEM.

Szilvi a beszélgetések alatt töltött, inspirált. Éreztem, hogy vele őszintén, álarcok nélkül tudok beszélgetni. Feltárta a bennem lévő, ám de elnyomott vágyakat. Így rátaláltam önmagamra, tudom mi a célom.

Tanultam a kitartásról, az elszántságról, a pozitív gondolatok, cselekedetek elsajátításáról, a háláról, hogy mindent el lehet érni csak merni kell lépni és tudni, mi az amire valójában vágyunk.

Szilvi volt az én felszabadítóm.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki kicsit is úgy érzi elakadt, megrekedt az életében vagy valami hiányzik az igazi elégedettséghez, boldogsághoz.

Köszönöm Szilvi, hogy általad megismerhettem önmagam, hogy megmutattad az utam, a bennem rejlő lehetőségeket, erőt! Örök hálával tartozom! Szívből köszönöm Lelki Támogatóm, Tanárom!

Mindenkit bátorítok, ne féljünk segítséget kérni.”

A SZÁRNYASZEGETT MADÁR FELREPÜLT!”

 

Oszd meg ismerőseiddel